Patricia van Leeuwaarde – de Groot

Over Patricia

Mijn naam is Patricia, getrouwd en trotse moeder van een dochtertje. Wij wonen in Almere Poort op loopafstand van het strand. Het is heerlijk om in deze omgeving te wonen en lekker een stukje te wandelen of fietsen. Mijn passies zijn dansen (salsa), sporten en mijn nieuwste passie is het voorbereiden van zwangeren op de bevalling.

Goed voorbereid (dacht ik) en zonder angsten ging ik mijn bevalling in. Tijdens mijn bevalling verloor ik echter volledig de controle over mijn lichaam en voelde ik alleen maar pijn en angst. Weken na de bevalling heb ik hier nog last van gehad en het voelde alsof ik had gefaald.

Door deze ervaring is mijn interesse in zwangerschap en bevalling aangewakkerd. De opleiding zwangerschapscoach van Simone Kamping kwam voorbij en na ons eerste gesprek was ik direct enthousiast geworden. Tijdens deze opleiding heb ik zoveel geleerd over zwangere en bevallende vrouwen en het kan echt anders!!! 

Na jarenlange ervaring met lesgeven naast mijn kantoorbaan, besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn baan op te zeggen om mijn passie te volgen. Ik heb mijn eigen praktijk Patricia Connects opgericht en hoop hiermee andere te kunnen helpen om een positieve bevalling te ervaren (ja echt!!).

In mijn lessen zul je ontspannen, leren voelen en luisteren naar je lichaam. Daarnaast krijg je eerlijke informatie over de keuzes die je hebt als bevallende vrouw. 

Het is een super mooie ervaring om een kindje te dragen en op de wereld te zetten. Ik wil iedereen met liefde helpen om dit ontspannen en vol zelfvertrouwen te laten verlopen met een positieve bevalervaring.

Liefs,
Patricia